تبلیغات
پسران آرمان جنوب - صیادان جنوبی به ماهی گالیت، دلفین می‌گویند اما دلفین صید نمی‌كنند

پسران آرمان جنوب - صیادان جنوبی به ماهی گالیت، دلفین می‌گویند اما دلفین صید نمی‌كنند

صیادان جنوبی به ماهی گالیت، دلفین می‌گویند اما دلفین صید نمی‌كنند
صیادان,جنوبی,ماهی,گالیت،,دلفین,می‌گویند,دلفین,صید,نمی‌كنند,

جستجوگر سایت

صیادان جنوبی به ماهی گالیت، دلفین می‌گویند اما دلفین صید نمی‌كنند

مدیر كل فرآوری آبزیان:

صیادان جنوبی به ماهی گالیت، دلفین می‌گویند اما دلفین صید نمی‌كنند

صید ماهی‌های استخوانی در دریای خزر - گیلان

صیادان استان سیستان‌‌وبلوچستان در اصطلاح بومی و محلی خود به ماهی گالیت كه در تن ماهی مصرف می‌شود، دلفین ماهی می‌گویند لذا استفاده از ماهی گالیت كه عنوان آن از سوی صیادان دلفین خوانده می‌شود، در صنایع كنسروسازی باعث ایجاد برداشت نادرست شده است.

عیسی گلشاهی ـ مدیركل دفتر بهبود كیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان ـ در گفت‌وگو با خبرنگار كشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره‌ شایعه مصرف دلفین‌های مرده در كنسرو‌های ماهی اظهار كرد: صید دلفین‌ها ممنوع بوده و از سوی دیگر با توجه به این‌كه تعداد این موجود كم است، حتی اگر صیادی تخلف كرده باشد نهایتا سالانه یك تا دو قطعه دلفین از تور صیاد استحصال می‌شود، لذا این میزان برای كارخانه كنسرو‌سازی مقرون به صرفه نیست كه خط تولید و زمان استریل محصول را تغییر دهد تا گوشت دلفین را به كنسرو تبدیل كند.

وی تصریح كرد: ماهی گالیت كه عمده‌ صید آن در منطقه‌ چابهار صورت می‌گیرد و در صنایع كنسرو‌سازی و تولید تن ماهی مصرف دارد، در اصطلاح انگلیسی "دلفین‌فیش" خوانده می‌شود و صیادان استان سیستان‌‌وبلوچستان به این ماهی در اصطلاح بومی و محلی خود ماهی‌دلفین می‌گویند.

مدیركل دفتر بهبود كیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان تاكید كرد: اما این نام فقط اصطلاح صیادان بومی است، در صورتی كه در دام صیادی آنها دلفینی وجود ندارد اما استفاده از این‌گونه ماهی گالیت كه عنوان آن از سوی صیادان دلفین خوانده می‌شود، در صنایع كنسروسازی باعث ایجاد برداشت نادرست شده است.

گلشاهی خاطر نشان كرد: بر مبنای قانون حفاظت و بهره‌برداری از آبزیان، سازمان شیلات ایران در تمام صنایعی كه در تبدیل ماده‌ خام و فرآوری فعالیت می‌كنند، نظارت فنی دارد اما در صنایعی كه مواد خام را تبدیل و بسته‌بندی می‌كنند، سازمان دامپزشكی باید نظارت داشته باشد و در صنایعی كه فرآوری‌های پخت و نیمه‌پخت انجام می‌شود از جمله كنسرو‌سازی و تن‌ماهی، وزارت بهداشت باید نظارت داشته باشد.

موضوعات : ماهی گالیت ، ماهی ،
[ جمعه 1397/05/5 ] [ 01:36 ] [ مُحَمَّدغَفُور رَئیسیَان ] [ نظرات () ]

آخرین مطالب

،