تبلیغات
پرسنل✨✨✨ آرمان جنوب - ماهی حلوا سیاه

 

ماهی حلوا گوشتی است و تیغ ندارد.ماهی حلوا سیاه برای سرخ کردنی ماهی مناسبی

می باشد....ادامه مطلب

و اگر ماهی حلوائی خریداری کردید که وزن آن بیشتر از یک کیلوگرم بود بهتر است

پوست آن را بگیرید تا هنگام سرخ کردن لذیذتر شود.برای سرخ کردنی ماهی حلوا را از قسمت

کمر برش بدید .ماهی حلوا برای قلیه ماهی هم بسیار مناسب می باشد ولی برشش را باید

به این طریق انجام داد که،ماهی را از زیر شکم شکاف بدید و داخل شکمش را تخلیه کنید

و ماهی را بصورت رولتی برش داده تا در هنگام پخت قلیه ماهی ،گوشت ماهی وا نره.ماهی 

حلوا برای “شکم پر” و” ته چین ماهی “نیز مناسب است.

تصاویری از ماهی حلوا سیاه









طبقه بندی: ماهی حلواسیاه،  ماهی،  آشپزی، 
برچسب ها: ماهی حلوا سیاه، ماهی، شکم پر، ماهی حلوا گوشتی،  

تاریخ : شنبه 1397/03/12 | 22:04 | نویسنده : محمد غفور رئیسیان | نظرات
.: Weblog Themes By raician.ir :.